Hyvän olon lahjakortti hänelle, jolla on jo kaikkea!

Läheiselle tai ihan itselle Eloon®-lahjakortilla hyvää mieltä, kiitollisuutta ja iloa elämään!

Ystäviä ja läheisiä voi yllättää ja kiittää hyvän elämän lahjoilla. Mutta  muista myös itseäsi –  sinäkin olet kiitoksen ja lahjan arvoinen!  Lahjakortilla hyvän olon palveluita lahjansaajan omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti tai yksilöllisesti rakennettuina. Autan mielellään valinnoissa. Ota yhteyttä p. 0400 671569/Mirja.

Mielen hyvinvointi -koulutus.  Mielen hyvinvointi  on 14 tunnin mittainen elämäntaidollinen henkisen hyvinvoinnin koulutus.  Lahja hänelle, jolla on elämänkokemuksellista annettavaa ja jaettavaa toisille tai joka itse tarvitsee vahvistusta ja tsemppausta.  Pienryhmässä jaetaan iloja ja suruja, kevennetään huolija ja harmeja, opitaan ymmärtämään ja avartamaan näkökulmia inhimillisestä elämästä. Mutta ennenkaikkea opitaan itsestä ja muista. Havaitaan olevamme ainutlaatuisia ihmisiä ainutkertaisessa elämässämme.

Onko läheiselläsi ongelmia olla sinut kehonsa kanssa? Vaikuttaako se hänen hyvinvointiinsa? Anna hänelle mahdollisuus puhdistaa elämänsä kuonat? Muutos minussa -hyvinvointiohjelma painonhallintaan koostuu neljästä erilaisesta 3 kk:n jaksosta. Voit antaa  lahjaksi yhden tai useamman jakson; henkinen valmennus, ravitsemus, kuntoon-ohjelma, tasapaino.

Vai tuntuuko sinusta, että läheiselläsi on huolia ja haluaisit tarjota hänelle voimia elämään, arjen arvokasta apua? Et ole ehkä ajatellut, että voisit lahjoittaa hänelle  pienen palasen vapaa-aikaa, keventää hänen huolireppuaan tai  tarjota ohjausta elämänmuutoksen käynnistämiseen. Lahjakortilla Toivon-terapiaa tai Mindfulness-viikonloppu.

  • rauhaa ja tasapainoa kiireen keskelle
  • mielen vapautta ja vastuuta omaan elämään
  • uskallusta ja rohkaisua tunteisiin
  • tunteilla eloa ja väriä elämään
  • taitoa rakastaa ja olla rakastettu
  • taitoa kuunnella ja tulla kuulluksi
  • rohkeutta elää

lahjakortti


Ota yhteyttä, niin kerron lisää:

EKSidea, Mirja Erlund, +358 400 671 569, eksidea@eloonverkosto.fi


all_colors Paluu EKSidean etusivulle

all_colors Paluu Eloon-verkoston etusivulle