Kaj Erlund – kunnon tukija

green_kaj2HTM-tilintarkastaja, omavalmentaja, ravintovalmentaja
Omavalmentaja-Tilintarkastaja Kaj Erlundkuntomies_17cm

Lähes vuosikymmen sitten tein oman elämäni tilinpäätöstä. Inventoin menneet, sen hetkisen ja loin katsetta tulevaan. Hyvin menestynyt taloushallintoalan osaaja oli tullut tienhaaraan. Jatkaako oikealle vai vasemmalle? Toinen tie näytti avaralta, vakaalta ja se jatkui lähes suorana puhtoiseen, mutta tylsähkön tasaiseen maisemaan, jossa aurinko oli laskemassa. Toinen tie oli luonnontilainen – lähes polku, joka loivan ylämäen jälkeen näytti katoavan jännittävän näköiseen sademetsään. Metsästä kuului viidakon ääniä. Harkinnan jälkeen tein ratkaisuni ja valitsin polun, joka johdatti minut tuntemattomaan. Tällä polulla taivallan.

Tuon pohdinnan seurauksena luovuin Joensuussa ja Helsingissä toimivista tilitoimistoistani ja siirryin suorittamaan Liikunnan ammattitutkintoa Tanhuvaaran urheiluopistoon. Suurin osa kurssikavereista olisi ikänsä puolesta käynyt lapsistani. Uuden opiskelu oli innostavaa, hauskaa ja antoisaa. Niinpä jäin vielä LAT-opintojen jälkeen Tanhuvaaraan täydentämään opintojani personal trainerin lisenssiksi. Myöhemmin olen täydentänyt tämän alan osaamistani ravintovalmentajan koulutuksella ja parhaillaan suoritan liikuntalääketieteen opintoja Itä-Suomen yliopiston alaisuudessa.

Koska tavoitteeni ei ollut downshiftaus, vaan elämäntilanteeni uudelleenarviointi, syntyi seurauksena uusi yritys. Yritykseni ydinajatuksena on toimia sekä yrityksen kunnon että henkilön fyysisen kunnon tukijana. Yrityksen kunnon tukeminen tarkoittaa hyväksytyn tilintarkastajan toimintaa yrityksen ja sen osakkaiden edunvalvojana. Fyysisen kunnon tukija tarkoittaa vaikkapa yrittäjänä toimivan henkilön, tai ylipäätään aikuisen ihmisen tsempparina toimimista silloin, kun tämä pohtii liikunnallisemman ja terveellisemmän elämäntavan vaihtoehtoa itselleen.

”Jotta jaksat yrittää, yritä jaksaa liikkua”

Tältä luukulta saat siis molemmat palvelut. Voit valita vain toisen tai molemmat – kuinka haluat.

Kumman palvelun puitteissa sitten tapaammekin, niin lupaan yhteistyökumppaniksesi osaavan alan ammattilaisen, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti huumoriakaan unohtamatta.


Ota yhteys, niin kerron lisää:

Omavalmentaja-tilintarkastaja, Kaj Erlund, +358 400 443283, kaj.erlund@eloonverkosto.fi


all_colors Paluu etusivulle


musta info@eloonverkosto.fi musta