Mirja Erlund

Tarkoitus- ja ratkaisukeskeinen terapeutti, Suomen Mielenterveysseuran valtuuttama Mielenterveyden ensiapukouluttaja®, Hyvinvointivalmentaja, NLP Master- practitioner, Mindfulness-ohjaaja.

CV

Olen hyvän ja tasapainoisen elämän tukija, ohjaaja ja valmentaja. Uskon, että kaikilla on oikeus ja mahdollisuus mielekkääseen ja merkitykselliseen elämään. Koemme ja opimme koko elämämme ajan paljon sellaista, joka vaikuttaa nykypäivään ja siihen, miten suhtaudumme omaan itseemme, toisiin ihmisiin, elämään ja maailmaan yleisesti.
Lähtökohtaisesti uskon, että ihminen on pohjimmiltaan henkinen olento. Luotan ihmisen kykyyn kasvaa, kehittyä ja selvitä joskus jopa mahdottomalta tuntuvasta haasteesta. Omaan yli 30 vuoden kokemuksen erilaisista kehittämis- ja muutoskoulutuksista sekä ohjaus- ja valmennustehtävistä.

Asun mieheni ja Ukko-koiramme kanssa kauniissa Vääksyssä. Ammennan voimani Vääksyn rehevästä luonnosta, vesistöistä ja harjuista. Terveys — psyykkinen, fyysinen ja henkinen hyvinvointi — on minulle arvokkainta pääomaa. Sen avulla ja sen turvin monisävyisistä ja monisäikeisistä elämänlangoista koostuva elämäni on ohjannut minua suuntaamaan  katseeni aina eteenpäin.

Yrittäjyys on ollut kantava osa elämääni jo vuodesta 1986 lähtien. Yrittäjän työ on kokoaikaista liikettä vaihtelevassa, osin vaativassakin, mutta värikkäässä maastossa. Yrittäjyyteni kautta toteutan elämän tarkoitustani – autan ihmisiä voimaan hyvin. Olen erikoistunut henkisiä voimavaroja vaativien elämänmuutosten ohjaamiseen, mielenterveystaitojen edistämiseen sekä auttamaan ja tukemaan henkilökohtaisen elämän kasvu- ja kehitystarpeissa.

 

omakuva3

KUINKA MONTA KERTAA
SE SOI KUN KUUNTELEE
KULKEE KESÄN KEVEÄ TYTTÖ
SEITTISILTAA
KEVEIN ASKELIN
POIS JÄÄ KAIKKI TURHA, TUULIIN KATOAA
ELÄMÄ KANTAA
EESPÄIN KULKEVAA

(Elämä kantaa – Heli Pukki)


EKSidea, Mirja Erlund, +358 400 671 569, eksidea@eloonverkosto.fi


all_colors Paluu  etusivulle


musta info@eloonverkosto.fi musta