Palautteita Mielenterveyden ensiapu, MTEA 1 ja 2 -kursseiltani

Jos mietit osallistumistasi MTEA® -kursseilleni, niin alla  kokemuksia ja tuntemuksia tueksesi:

red_mirja

Kurssi antoi hyvät esimerkit kuinka voin työssäni (ja yksityiselämässäni) ottaa esille ja puheeksi huoleni läheiseni hyvinvoinnista

Aihe on rankka, mutta selitetty niin ”helppolukuisesti” ja asioihin paneuduttiin esimerkkien voimalla- kokonaisuus hahmottui hyvin.

Tiivis tietopaketti –> hyvä apu ihmisläheisessä työkalupakissani.

Kurssin vahvuudet: minulle tarpeellista tietoa työssä erityisesti, ei kalvoja vaan keskustelua, monisteet hyviä, videopätkät hyviä työvälineitä, hyvä ryhmä, en keksi heikkouksia

Kurssi, joka täytyy kokea ja elää; herätti paljon tunteita ja antoi työkaluja ja -välineitä tulevaisuutta ajatellen sekä työ- että yksityiselämään.

Hyvä kurssi, jota olin odottanut. Ryhmätyöt sopivan vaikeita: etsimme vastauksia ongelmiin. Kiitos!

Mahtava kaksipäiväinen tiivis kokonaisuus. Oppiminen oli monipuolista, taukoja riittävästi.

Mielenkiintoinen ajatuksia herättävä kurssi. Kaikenkaikkiaan omaa ajatusmaailmaa avartava ja myös omaa valmennustapaa tukeva kun välillä on muiden ohjattavana. En itse juurikaan pidä ryhmätöistä, mutta kyllä ne rytmittävät päivää ja aiheen käsittelyä, eli en sano ei niillekään.

Oma osaaminen syventynyt, vahvistunut ja osaan pitää huolta myös omasta mielen hyvinvoinnistani. Asiakas-case ryhmätyöt olivat + ja syntyi hyvää keskustelua.

Mielenterveys 2 oli oikein hyvä kokonaisuus, syventävää tietoa tuli ja tästähän ne omat ajatusprosessit käynnistyy…

Hyvä koulutus! Pidin siitä, että keskustelulle oli aikaa, vaikka joitain sisältöjä jouduttiinkin ohittamaan. Omakohtaiset tarinat & kokemukset olivat hyviä, avaavia. Myös videot oli hyviä. Sain tietoa lisää ja vahvistusta omaan työhöni. Olen miettinyt opintojen jatkamista ja mielenterveystyö kiinnostaa. Tämä hahmotelma on muuttunut pikkuhiljaa suunnitelmaksi, kurssi tuki tätä. Kiitos.

Hyvä peruskoulutus, jossa MTEA1 oli kevyempi niin kuin pitääkin ja MTEA2 -kurssilla syvennettiin asioita.

Kurssilla tuli paljon asiaa. Tykkäsin videoista ja luentomuotoisista toteutuksista, jotka kuitenkin sallivat keskustelun. Ryhmätyöt eivät ole niin oma juttu, mutta onneksi niitä ei ollut kamalan paljon. Hyvä kurssi ja monipuolinen. Kiitos!

MTEII: Kiitos taas! Hyvä tapa käydä vaikeita asioita läpi. Toivottavasti oikea-aikaisen puuttumisen merkitys kirkastui kaikille. Tärkeintä tehdä ja yrittää edes jotakin, kuin olla tekemättä mitään! Kiitti!

Kokonaisuudessaan antoisa paketti! Kertaus oli taas opintojen äiti. Esimerkkitapausten avulla ymmärsi asioita paremmin.

 

Elämän Kaikissa Suunnissa mukana
Mirja Erlund, Mielenterveyden ensiapukouluttaja

 

EKSIDEA


all_colors Eloon-verkoston etusivulle

punainen Eloon® kaikki ajankohtaiset ilmoitukset