Leena Tåg

green_leenaPsykoterapeutti (Valvira, Kela), ryhmäanalyytikko, psykodraamaohjaaja, yksityinen syömishäiriöterapeutti

omakuva3

Olen työssäni tarinan kuuntelija, rinnalla kulkija ja uskon, että jokaisen ihmisen tarina on arvokas sekä ainutlaatuinen. Kaikki tarinat ansaitsevat tulla kuulluksi myötäelävälle ja läsnä olevalle ihmiselle. Jokaisella tarinan kertojalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, jotka ihmisessä on tärkeää nähdä. Ihminen janoaa peilausta, ihminen haluaa riisua naamionsa ja olla jollekin totta.

Totuus puhdistaa ja samalla totuus paljastaa ihmisen haavoittuvuuden sekä rikkinäisyyden. Tunteet jotka totuuden kertominen meissä herättää, on aika tuoda päivänvaloon, jotta matka voi jatkua kohti eheytymistä ja kasvua. Ihminen janoaa vastavuoroisuutta ja tässä vastavuoroisuudessa voi psyykkinen minuus kehittyä ja kasvaa. Tämä edellyttää dialogia mikä mahdollistaa yhteyden.

Kun ihminen tulee kuulluksi ja nähdyksi, tulee hän kosketetuksi hyvin syvältä. Tiedostamaton tulee tietoisuuteen ja ihminen herää elämään.

Tätä on työni, tätä olen myös minä oman tarinani kertojana. Olen tullut kuulluksi, nähdyksi ja olen voinut tehdä omaa matkaani toisten kuulijaksi, näkijäksi, kokijaksi, läsnä olevaksi peiliksi toiselle.

Olemalla ihminen ihmiselle tässä kovien arvojen maailmassa on pehmeä arvoni.

Tervetuloa ihmiseksi! – on kaunis tervetulotoivotus.


Psykoterapiapalvelut Tmi Leena Tåg, Leena Tåg, gsm: +358 45 639 8848, s-posti: leena.tag@eloonverkosto.fi, www.leenatag.fi


all_colors Paluu Psykoterapiapalvelut Tmi Leena Tåg:n etusivulle

all_colors Paluu Eloon-verkoston etusivulle